NetFect Quarry ile kum ocaklarında kayıt işlemleri sırasında oluşan uzun kuyruklara son veriyoruz. Geliştirmiş olduğumuz Virtual Sight plaka tanıma teknolojisi ile kantar üzerine gelen araçları plakalarından tanıyor sadece bir kaç mouse tıklaması ile irsaliye ve kantar fişlerinin çıkarılmasını sağlıyoruz. Yazılımımız çift kantar uygulaması ile çalışabilmektedir bu sayede girişte taşıyıcı daraları plaka tanıma yöntemi ile alınabilmekte çıkışta alınan daralar otomatik olarak düşülebilmektedir.
Ocağın tüm kontrolünü elinize alın. Araçlar bariyer ve ışıklı levhalarla durdulup uyarılabilsin. Giriş ve çıkışlarda araçların plakaları ve kendileri kayıt altına alınsın. Tartım sırasında araç içindeki ürünün resmiyle beraber ağırlık bilgileri sisteme kaydedilebilsin. Evet bu söylediklerimiz NetFect Quarry ile mümkün.
NetFect Quarry içindeki tüm rapolar kullanıcı tarafından özelleştirilebilir, bu sayede kullanıcı basmakalıp analiz raporları yerine kendi konfigure edebileceği dinamik bir rapor arayüzü kullanabilmektedir.
Yazılımımız yine firmamız tarafından geliştirilen ve patentli ürünümüz olan virtual sight plaka tanıma teknolojisi ile kameralar doğru açıyla yerleştirildiği taktirde araç plakalarını %98 başarı ile okuyabilmektedir.
Plaka tanıma özelliği ile sadece bir kaç tıklama ile kolayca giriş ve çıkış işlemi yapabileceğiniz gibi aşağıdaki teknik özelliklerle kayıt işlemlerini minimum sürede yapabilir ocağın tüm kontrolünü elinize alabilirsiniz.